KÜLTÜR SANAT / Ayın Kitabı: “HAYAT BİR GÜN BİTECEK”

KÜLTÜR SANAT / Ayın Kitabı: “HAYAT BİR GÜN BİTECEK”

İlk kitabı 'Kalbimin Kendine Göre Nedenleri vardı' ile okuruyla tanışan Uzman Klinik Psikolog-Yazar Hilal Aydın Özcan, yeni kitabı "Hayat Bir Gün Bitecek" ile bir kez daha sevenleriyle buluşuyor.

A+A-

Ayın Kitabı: “HAYAT BİR GÜN BİTECEK”

 

Kitaplarıyla insanın anlam arayışına ışık tutan, dünyada ve kendi içindeki yolculuğunda yol arkadaşlığı yapan Hilal Aydın Özcan’ın yeni romanı Hayat Bir Gün Bitecek’ iki kadının sürükleyici hikâyesini konu alıyor.

Ve aslında herkesin kendine pay çıkarabileceği bir seçim yolu da öneriyor.

Narin, geçmişteki mutsuzluklarına tutunduğu için bugününü öfkeli ve yalnız geçiren bir kadın. Yeğeni Naz ise onun şefkatli tarafını görebilen nadir kişilerden. Naz’ı sarsan büyük bir üzüntü, teyze ve yeğenin birlikte yaşamasına neden olunca, iki kadının farklı zaman dilimlerinde olsa da benzeşen acıları onları birbirine daha da yakınlaştırıyor. Naz’ın derdiyle barışıp kendine yeni bir sayfa açabilme gücünü bulması, Narin’in de geçmişiyle hesaplarını tekrar gün yüzüne çıkarıyor.

 

insanın tüm hayatını etkileyebilecek travmalara farklı yaklaşımların, bir geleceği nasıl bambaşka kılabileceğini gösteren müthiş sürükleyici bir roman.

Narin gibi geçmişin öfkesiyle geleceği karartmak da, Naz gibi tutunacak yeni bir dal bulup yeni bir başlangıç yapmak da insanın vereceği bir karara bağlı. Hayatın son ânına kadar mutlu ya da mutsuz olmayı seçmek, hayatla kavga etmek ya da onunla barışıp ilerlemek kişinin elinde!

‘Kalbimin Kendine Göre Nedenleri Vardı’ ve ‘Yaşam Aynasını Kendine Çevir’ kitaplarıyla okurunu düşündürücü ve keyifli yolculuklara çıkaran Klinik Psikolog - Yazar Hilal Aydın Özcan, üçüncü yeni romanı Hayat Bir Gün Bitecek ile yine akıcı ve ufuk açıcı bir hikâyeyle okurla buluşuyor. 

‘Hayat Bir Gün Bitecek’ tüm kitapçılar ve online kitap mağazalarında..

 

Haber Rp: Gülen Aydın

yeni.jpg

hllozcn.jpg     

 

“Hayatla kavgaya tutuşursanız, son sözü her zaman o söyleyecek.

Ne zaman barışırsanız, size hikâyenizi yazma özgürlüğünü verecek.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.