MAHİR POLAT 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI

MAHİR POLAT 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI

MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM

A+A-

 

İzmir’den yeniden milletvekili seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Dış Ticaret ve Gümrük Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Mahir Polat, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni dönem milletvekili kaydını yaptırdı.

 

SÖZ VERİYORUM

 

Polat, “Çok gururluyum. Beni bu kutsal göreve yeniden layık gören başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, beraber yol yürüdüğüm partimin tüm emekçilerine ve teveccüh gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde de ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden, Partimin yolundan yorulmadan, vazgeçmeden yürüyeceğim; söz veriyorum. Bu seçimlerde iktidar olamadık halkımızın takdiridir, millet iradesine saygımız sonsuz. Değişime inancımızı yitirmedik. Ders çıkaracağız ve daha çok çalışacağız. Haksızlıkları, hukuksuzlukları daha yüksek sesle dile getireceğiz” dedi.

 

MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM

 

Milletvekili rozeti babası tarafından takılan Polat, “Bu çok ayrı bir hismiş. Babamın gözlerindeki gurur bana sorumluluklarımı hatırlattı. İnsanın ilkelere sahip olmasında ailenin yeri yadsınamaz. Zor koşullar altında beni ve kardeşlerimi büyük bir özveriyle büyüten, bugünlere getiren anneme ve babama saygım çok büyük. Yeni dönemde de onlara layık olacağım, başlarını öne eğdirmeyeceğim. Mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.