MENEMEN BELEDİYESİ BU SEFER DE ŞARKICI ALTAY'I KONUK ETTİ

MENEMEN BELEDİYESİ BU SEFER DE ŞARKICI ALTAY'I KONUK ETTİ

Menemen Belediyesi bu sefer de şarkıcı Altay'ı konuk etti

A+A-

 

Menemen Belediyesi konserler serisine devam ediyor. Belediye bu sefer de toplu sünnet törenin de şarkıcı Altay'ı konuk etti. Menemen'de 250 çocuğun sünnet töreni şölen gibi bir etkinlikle gerçekleştirildi. Ünlü sanatçı Altay’ın sahne aldığı gecede Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Gönül belediyeciliğin en güzel örneğini, çocuklarımızın gülen yüzleridir.” dedi.

Arka arkaya büyük projeler, açılışlar ve temel atma törenleriyle İzmir’in parlayan yıldızı Menemen’de dayanışma ve bir arada olma ruhu, kendini bu kez sünnet şöleni olarak gösterdi. Menemen Belediyesi tarafından ilçe genelinde 250 çocuğun sünneti gerçekleştirilirken, sünnet eğlencesi de ailelerin mutlu gününe yakışır şekilde gerçekleştirildi. Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen sünnet şöleninde ünlü sanatçı Altay, en güzel şarkılarını minikler ve aileleri için söyledi. Oluşturulan fotoğraf çekim alanında mutlu anların ölümsüzleştirildiği etkinlikte, ailelere ve misafirlere ikramlar da eksik edilmedi.

GÖNÜL VE DERMAN BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU…

Geceye eşi Filiz Pehlivan ile katılan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, konuşmasında dayanışma vurgusu yaptı. Pehlivan, “Belediyeler, sosyal dayanışmanın en önemli kurumlarından biridir. Belediyecilik, sadece yol, park, plan işleri yapmayı değil aynı zamanda vatandaşın sıkıntılı zamanlarında yanında olan, onlarla beraber omuz omuza dayanışmayı bilen bir anlayıştır. 

Biz, Menemen’imizde tüm problemleri birlikte, dayanışarak aşıyoruz. Benim bir sloganım var biliyorsunuz, ‘Mesele Birlikte Olmak’ diye…  Bu sözü sadece lafta değil, tüm hizmetlerimizde, projelerimizde icraata döküyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimle daima iç içeyiz. Sizlerle üzülüp, sizlerle gülüyoruz.İhtiyacı olan derdi olan herkese Başkanlık makamımızın kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Her yaş kesiminden, din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin görüşmek isteyeni buyur edip dinliyoruz. Gönül belediyeciliğinin, derman belediyeciliğinin en güzel örneğini ilçemize yayıyoruz.” dedi.

Pehlivan ayrıca erzak yardımından günlük 3 bin kişilik yemek dağıtımına, eğitime destekten evde bakım ve kreşlere kadar vatandaşa birçok desteğin verdiğini ve bunun süreceğini söyledi. 

ALTAY SÖYLEDİ, AİLELER COŞTU

Başkan Vekili Pehlivan’ın konuşması sonrasındaysa sahneye ünlü sanatçı Altay çıktı. Altay’ın sahnede söylediği şarkıya minikler ve davetliler hep bir ağızdan eşlik ederken, hareketli şarkılarda eğlence doruğa ulaştı. O anlara Aydın-Filiz Pehlivan çiftinin de eşlik etmesi, büyük alkış aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.