MENEMENLİ DOYDU BELEDİYE DOYMADI. BU SEFER SEDA SAYAN KONSER VERDİ

MENEMENLİ DOYDU BELEDİYE DOYMADI. BU SEFER SEDA SAYAN KONSER VERDİ

Menemenli doydu belediye doymadı. Bu sefer Seda Sayan konser verdi

A+A-

 

Menemen Belediyesi seri konserlere devam ediyor. Menemen Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği konserde Seda Sayan rüzgârı yaşandı. Seda Sayan söylediği şarkılarla Seyreklileri coşturdu. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da, “3 bin 500 metrekare üzerine içinde düğün salonu, kütüphanesi ve kafeteryası gibi sosyal donatıları bulunan Kültür ve Gençlik Merkezimizi Seyrek’e kazandırıyoruz” dedi. Konser öncesi bir de duygulandıran bir kavuşma yaşandı.

Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yılı Kuruluş etkinlikleri Seyrek’te düzenlenen konserle devam etti.  Seyrek'te düzenlenen konserde Menemen’in sanatçısı Oğuz Görceğiz, ünlü dj Erdem Kınay ve başarılı ses sanatçısı Seda Sayan sahne aldı. Sanatçıların şarkılarına eşlik eden vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı. 

DUYGU YÜKLÜ BULUŞMA

Konser alanında Seda Sayan'ın sahneye çıkışından önceyse duygulandıran anlar yaşandı. Denizli'de yaşayan ve Seda Sayan hayranı olan engelli vatandaş Ayşenur Cirit, 20 sene önce programına çıkıp görüştüğü ve eski kasetlerini dahi sakladığı ünlü sanatçıyla yıllar sonra bir araya geldi. Başkan Aydın Pehlivan'ın da yer aldığı buluşmada, Ayşenur Cirit, Seda Sayan ile eski fotoğrafını gösterip, sanatçıyı yeniden canlı gördüğü için yaşadığı sevinci anlatırken, Seda Sayan da karşısında tarifsiz bir sevgi ve eski kasetlerini görünce mutluluğunu paylaştı. Cirit, Seda Sayan ile yıllar sonra bir arada olmasına vesile olduğu için konseri düzenleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'a teşekkür etti. Cirit ve Sayan'ın kucaklaşması, duygusal anlar yaşattı. 

Konser öncesi alanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmet anlamında Menemenimizin her köşesine eserler kazandırıyoruz. Ayrıca bu ayımızı da efsane sanatçılarımızı hemşehrilerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyorum.  Ama en çok sizlerin varlığı, sevgisi bizleri bizleri çok mutlu ediyor. Menemenimizin her köşesine olduğu gibi Seyrek’te de yaptığımız yatırımlar devam ediyor” dedi.

‘TÜM YOLLAR YENİLENİYOR’

Seyreklilere müjdeler veren Pehlivan, “Hizmet seferberliğimizde Seyreğimiz için de en iyisini düşlüyor, en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İZSU ve ilgili kurumlara gerekli izinleri verdik, altyapı çalışmaları biter bitmez, tüm yollarımızı yeniliyoruz. Geçtiğimiz aylarda bin metrekare üzerine inşa ettiğimiz Seyrek Pazar Yerimizi siz kıymetli hemşehrilerimizin ve değerli esnafımızın kullanımına açtık.  Pazar yerimizin Seyrek'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Parklarımızı güzelleştirirken, yeni nesil oyun gruplarımızı da evlatlarımızın kullanımına sunuyoruz. İlçe geneline kazandırdığımız 30 halı sahamızdan birini de çocuklarımızın kullanımına sunduk” diye konuştu.

SEYREK’E DEV TESİS MÜJDESİ

Halı sahanın yanındaki alana Seyrek’e dev bir Kültür ve Gençlik Merkezi kazandıracaklarını ifade eden Pehlivan, “Yaklaşık 3 bin 500 metrekare üzerine kurulacak Seyrek Kültür ve Gençlik Merkezimiz içinde neler mi var? İlk olarak 1400 metrekare üzerine, siz kıymetli hemşehrilerimin düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak çok modern bir düğün salonu yapacağız. İkinci binamızda da evlatlarımızın vakitlerini verimli ve eğlenceli geçirmeleri için bir Gençlik Merkezi inşa edeceğiz. 1500 metrekare üzerine inşa edilecek tesiste, açık ve kapalı kafeterya, oyun odaları, toplantı ve atölye salonları gibi alanlar bulunacak. Üçüncü binamızı ise kütüphaneye ayırdık. Bireysel ve grup çalışma odaları, engelli bireylerimize de uygun teknoloji odaları, kafeteryası gibi çok amaçlı kullanılacak kütüphanemiz, 500 metrekare alana sahip olacak. Projeleri çizilen bu dev tesisimizi ihale aşamasına taşıyoruz. İnşallah kısa süre sonra da hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Sizlerden aldığımız güçle, ekip arkadaşlarımızla birlikte durmadan gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü sizler her şeyin en iyisine layıksınız.” dedi.

Oğuz Görceğiz ve Erdem Kınay’ın ardından sahneye çıkan fantezi ve arabesk müziğinin güçlü ismi Seda Sayan, geçmişten günümüze kadar söylediği, birçok hafızalara kazınmış parçasıyla konsere gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin sonunda geçmiş dönem Seyrek Belde Belediye Başkanı Bayram Düz ve eşi Filiz Pehlivan ile birlikte sahneye çıkan Başkan Vekili Pehlivan, bütün sanatçılara günün anısına hediye takdim etti. Pehlivan ayrıca sahnede Seyrek'te belediye başkanlığı yapmış Bayram Düz ve Nurgül Uçar'a da teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.