MESLEKTE 50 YIL ONUR GÜNÜ'NDE OĞUZHAN KAVAKLI'YA ÖDÜL VERİLDİ

MESLEKTE 50 YIL ONUR GÜNÜ'NDE OĞUZHAN KAVAKLI'YA ÖDÜL VERİLDİ

“Meslekte 50 Yıl Onur Günü Teşekkür Plaketi’’ verildi.  

A+A-

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) tarafından, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Oğuzhan Kavaklı’ya, “Meslekte 50 Yıl Onur Günü Teşekkür Plaketi’’ verildi.  

       Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan İLEV Başkanı Ali İnandım, “Bir mesleğin varoluşunun birinci koşulu, ustaların varlığıdır. Bir usta olarak mesleğinizde geride bıraktığınız 50 yılın onurunu bizimle paylaştığınız ve Türkiye’de iletişim alanının gelişmesi için gösterdiğiniz çabalardan dolayı şükranlarımızı sunarız’’ dedi.   

       Törende, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, bir konuşma yaparak, gazetecilik eğitiminde uygulamanın önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Altın, Fakültede uygulama atölyelerinde mesleki etkinliklerde başarılı çalışmalar yapıldığını söyledi.   

       Programın sonunda Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, törene katılanlar onuruna cemiyetin Üsküp Caddesi Çevre Sokaktaki merkezinde bir resepsiyon verdi   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.