MHP İL BAŞKANI ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

MHP İL BAŞKANI ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

Evlilik için ilk adım atıldı

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in ve Hayriye Şahin'in oğlu Devlet Batuhan Şahin ile Hülya ve Erdoğan Fıçıcı'nın kızları Gözde Fıçıcı evlilik için ilk adımı attı.

Dün akşam Pasaport Pier Otel’de gerçekleştirilen yüzük merasimi ile evlilik için ilk adımı atan Gözde Fıçıcı ve Devlet Batuhan Şahin’in söz yüzüklerini MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli birlikte taktılar.

Şahin, Ömür boyu saadet diliyorum

Törende konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “üç kız, bir erkek evladım ve beş torunum vardı. Şimdi bir kızım daha oldu. Sayın Hülya ve Erdoğan Fıçıcı ailesinin güzide evladı Gözde kızımla oğlum Devlet Batuhan Şahin’e ömür boyu saadet diliyorum. Gerçekten iki aile için çok mutlu ve anlamlı bir gün yaşıyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Sosyolog Gözde Fıçıcı ve Endüstri Mühendisi Devlet Batuhan Şahin’in hayatını birleştirmek için attığı ilk adım törenine Fıçıcı ve Şahin ailesine yakın çok sayıda davetli, MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkan ve yöneticileri, katıldı.

 

--

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.