MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ OSMANAĞAOĞLU TBMM'DE KONUŞTU

MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ OSMANAĞAOĞLU TBMM'DE KONUŞTU

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM'de konuştu

A+A-

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen 2024 Yılı Ticaret Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde yaptığı konuşmada “Hamdolsun sabırsızlıkla, hasretle ve heyecanla beklenen yüzyıl gelip çatmıştır. Türk asrının, Türkiye Yüzyılının saati işlemeye başlamıştır. Türk’ü çağıran zaman, koşar adım kendisine gelen Türk milletini bağrına basmıştır.” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Ticaret Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde MHP Grubu adına konuşan Tamer Osmanağaoğlu konuşmasında görüşülen bütçenin Türk ve Türkiye Yüzyılının bütçesi olduğuna vurgu yaparak “Türk asrının, Türkiye Yüzyılının saati işlemeye başlamıştır. Türk’ü çağıran zaman, koşar adım kendisine gelen Türk milletini bağrına basmıştır.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasında görüşülmekte olan 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesinin Türkiye ekonomisini dünyanın en büyük 17. Ekonomisi yapacağını söyleyen Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“ Cumhuriyet’imizin 100. Yılında; Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk bütçesinin görüşülüyor olması, Türkiye ekonomisini dünyanın 17. Büyük ekonomisi yapacak bir bütçenin bu çatı altında değerlendiriliyor olması, hiç şüphe yok ki hem mutluluk hem de onur vericidir.  Bu gurur; mensubiyet şuuruyla kendisini Türk hisseden, Türk milletine aidiyet hisseden, devletin bölünmez bütünlüğünü ve milletin birliğini her şeyden önce tutan herkesindir. Haysiyetimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin; Türk ve Türkiye Yüzyılında, sadece Türk dünyasına ve İslam dünyasına değil tüm beşeriyete umut olduğu gerçeği inkâr edilemeyecektir. Gazze’de tarihin gördüğü en alçak soykırımlardan birisi yaşanırken, küçücük bedenleriyle molozların altında kalan, yaşam hakkı gasp edilen çocukların ruhu göğe yükselirken, annelerin feryatları arşı titretirken, babaların göz pınarları kururken, medeni dünya sessizliğe bürünmüş kör ve sağır rolü oynarken, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, gönül coğrafyasında olan bitenden bağımsız hareket etmesi, tarihi ve insani sorumluluğunu yok sayması elbette düşünülemeyecektir.

MESELE SADECE GAZZE VE FİLİSTİN DEĞİL!

“Elbette sadece Gazze, Filistin değil! Kafkaslar huzur için Türkiye’nin daha güçlü olmasını temenni ederken, Doğu Türkistan Türkiye’den yükselecek sese kulak kabartmışken,  Balkanlar asırlık hasretin son bulması için Türkiye’ye yönünü dönmüşken, Afrika’da, Kuzey Afrika’da öz varlıkları gasp edilen milletler Türkiye’den uzanacak eli sıkmak için sabırsızlanırken, Kıbrıs Türklüğü, Kırım Türklüğü velhasıl Türk dünyası çelikten iradesiyle Türkiye’nin insanlığa hasım olanlara meydan okumasını desteklerken, Türkiye’nin sorumluluğunun sadece sınırlarından ibaret olmadığı gerçeği elbette inkâr edilemeyecektir. Bu coğrafyalarda yaşayan insanların her birinin, Türk milletinin irfan hazinesinde tartışmasız katkısı olduğunu hangi akıl inkâr edebilir? Kemâle ermenin son mertebesini; ahlaksızlıkları ve acımasızlıkları olarak gören küresel emperyalizmin baş aktörlerinin pençesinde can çekişen insanlığın Anadolu’yla bütünleşerek devleşmek için sabırsızlandığını hangi göz görmezden gelebilir?

TÜRKİYE YÜZYILININ SAATİ İŞLEMEYE BAŞLAMIŞTIR!

Hamdolsun sabırsızlıkla, hasretle ve heyecanla beklenen yüzyıl gelip çatmıştır. Türk asrının, Türkiye Yüzyılının saati işlemeye başlamıştır. Türk’ü çağıran zaman, koşar adım kendisine gelen Türk milletini bağrına basmıştır.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da katıldığı bütçe görüşmeleri devam ediyor. Meclis’in Bütçe maratonunun yıl sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.