MHP’Lİ OSMANAĞAOĞLU’NDAN DAVUTOĞLU’NA: ADAMLIKTAN ÇOK UZAKTASIN

MHP’Lİ OSMANAĞAOĞLU’NDAN DAVUTOĞLU’NA: ADAMLIKTAN ÇOK UZAKTASIN

Osmanağaoğlu'ndan Davutoğlu'na ağır eleştiriler

A+A-

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya platformu Twitter’dan gerçekleştirdiği paylaşımlarla Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

“Yetersiz Ahmet'in depresif hareketlerinin, fiziksel ve duygusal semptomlarının sebebini anlıyoruz! Ancak kendisinin de şunu anlamalı: Bu millet seni bir kere adam yerine koydu, alışık olmadığın için yerini yadırgadın.” diyen Tamer Osmanağaoğlu Davutoğlu’na hitaben “Hayatını Türk milletinin bekasına adamış olan Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'ye hitaben yaptığı konuşma da kendisi gibi karaktersiz şahsiyetsizdir.” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

Türk siyasi tarihinin en silik figürlerinden "küçük enişte" namıyla ün salmış Ahmet Davutoğlu'nun sözleri kendisi gibi itibarsızdır. Hayatını Türk milletinin bekasına adamış olan Liderimiz Devlet Bahçeli'ye hitaben yaptığı konuşma da kendisi gibi karaktersiz şahsiyetsizdir. Ahmet Davutoğlu kendi "yol arkadaşlarına" ihanet etmiş bir hain, kendisine "geri zekalı" diyen Kılıçdaroğlu ile kol kola girmiş bir şuursuz, hepsi bir yana kendi milletini uçurumun kenarına getiren beceriksiz ve basiretsiz bir figürandır. Yeni yetme tavırlarla sokaklarda gezen Serok Ahmet'e Türk milleti her defasında istediğini vermektedir! Kendi paralel evreninde hayali sıfatlar uydurarak, geçmişteki görevlerinin gölgesinde yaşamaya çalışan Davutoğlu'na feraset sahibi Türk milleti haddini her gün bildirmektedir.

SEROK AHMET’İN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞTUR

Davutoğlu'na kim ne nerede ne demiş bilemiyoruz. Bildiğimiz; Serok Ahmet Adana'ya gidince "hain" diye karşılanmakta, Malatya'ya gittiği zaman "sana hakkımızı helal etmiyoruz" diyerek uğurlanmakta, Adıyaman'da "dağdakilere güvenme" diyerek uyarılmakta olan bir şamar oğlanıdır. Sakarya'da "yediği ekmeğe hıyanet etmekle" suçlanan, 25-30 kişilik "büyük mitinglerle" geleceğe "emin" adımlarla yürüyen, Diyarbakır'da "HDP kapatılsın" sözüne destek çıkmak yerine PKK'nın siyasi şubesi HDP ile kol kola girmeyi tercih eden de aynı Davutoğlu'dur. Serok Ahmet'in psikolojisi bozulmuş, tahammülsüzlüğü zirve yapmış, küstahlığı çevresini de etkilemeye başlamıştır. Depresif hareketleri tedaviye muhtaç olduğunu göstermekte, başkalarını kıskanırken kendisinin kıskanıldığını zannederek dipsiz bir kuyuda debelenmektedir. Yetersiz Ahmet'in depresif hareketlerinin, fiziksel ve duygusal semptomlarının sebebini anlıyoruz! Ancak kendisinin de şunu anlamalı: Bu millet seni bir kere adam yerine koydu, alışık olmadığın için yerini yadırgadın.

Adam gibi adamlar senden, sen ise adamlıktan çok uzaktasın!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.