MHP'Lİ OSMANAĞAOĞLU'NDAN SOYER'E:' İZMİRLİ SENİN KOKUŞMUŞ BELEDİYECİLİĞİNE ALIŞMAYACAK'

MHP'Lİ OSMANAĞAOĞLU'NDAN SOYER'E:' İZMİRLİ SENİN KOKUŞMUŞ BELEDİYECİLİĞİNE ALIŞMAYACAK'

MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Tunç Soyer'e: 'İzmirli senin kokuşmuş belediyeciliğine alışmayacak'

A+A-

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında Tunç Soyer’i “Sn. Soyer senin burnun kokuya alışmış olabilir ama İzmirli senin kokuşmuş belediyecilik anlayışına alışmayacak.” sözleriyle eleştirdi.

İzmir körfezi çevreye yaydığı kokuyla gündem olmaya devam ediyor. Özellikle yaz aylarında kokunun zaman zaman dayanılmaz bir hal aldığı İzmir Körfezi ile ilgili geçtiğimiz aylarda açıklama yapan Tunç Soyer en son yaptığı açıklamayla tekrar gündeme geldi. Kokunun yüzde 90 oranında giderildiğini söyleyen Soyer’e ise tepkiler artarda geldi. Bir çok vatandaşın eleştiri yağmuruna tuttuğu Soyer’e bir tepki de MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’ndan geldi.

İZMİRLİ YAZ GÜNÜNDE KAPISINI PENCERESİNİ ÖRTÜYOR!

Tunç Soyer’in bir yıl önce sarf ettiği “gelecek sene İzmir’de böyle bir koku sorunu yaşanmayacak” sözlerinin ye aldığı görseli paylaşan Osmanağaoğlu şunları söyledi: “İzmirli yaz gününde kapısını penceresini örtüyor, kokudan İzmir’in keyfini süremiyor. Tunç Soyer ise rüya aleminde kokuyu hallettik diyor. Sn. Soyer senin burnun kokuya alışmış olabilir ama İzmirli senin kokuşmuş belediyecilik anlayışına alışmayacak. Ne diyordunuz? Az kaldı!”

Tunç Soyer twitter üzerinden yaptığı paylaşımın ardından tepki çekmişti. Tepki çeken açıklaması İzmir’de koku sorunun ortadan kalktığını ifade etse de vatandaşlardan gelen tepkiler gerçeğin aksi yönde olduğunu gösteriyor. Bugüne kadar İzmir körfeziyle ilgili birçok girişimde bulunulduğu ifade edilmiş olsa da geride kalan 4 yıllık Soyer döneminde sorunun çözüme kavuşturulmadığı biliniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.