NAMDER BAŞKANI ERDEMCİ HAYAT KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

NAMDER BAŞKANI ERDEMCİ HAYAT KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

ERDEMCİ DÜN DE BUGÜN DE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ…

A+A-

 

Nazilli Devlet Hastanesine, Nazillili İş Adamları sağlık hizmetleri için destek vermeye devam ediyor. Yakın geçmişte NAMDER tarafından yoğun bakım ünitesinin zemin tadilatının yapılmasının ardından şimdi de Nazilli’nin Hayırseverliğinin yanı sıra öncülüğü ve vizyon projeleri ile tanınan iş insanı Remzi Erdemci tarafından hastaneye biyomedikal tasarım depo ve atölye ile yine psikiyatri polikliniğine test odası ve uzman polikliniği yapılıyor.

ERDEMCİ DÜN DE BUGÜN DE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ…

Namder Başkanı Remzi Erdemci, “Nazilli Devlet Hastanesi hepimizin tüm Nazilli’nin ve çevre ilçelerimizde yaşayan insanlarımızın da sağlık hizmeti aldıkları bir yer. Bunun içinde her şeyi devletimizden beklemememiz gerektiğini düşünüyorum. Elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde elimizi taşın altına koyarak hastanemize yardımcı olmalıyız. Biz daha önce de başkanlığını yaptığım NAMDER olarak hastanemizin koroner yoğun bakım ünitesinin zemin tadilatını yapmıştık. Şimdi de ben kendi şahsım adına hastanemizin eksiği bulunan biyomedikal tasarım deposu, biyomedikal atölye ve Psikiyatri polikliniği bölümünde Psikiyatri Test odası ile Psikiyatri Uzman polikliniği bölümlerini yaptırmanın sevincini yaşıyorum. Nazillili olmak bir ayrıcalıktır. Hemşerilerimizin hizmet edilmesine destek olmak insani sorumluluktur. Namder Üyesi Müteahhitler olarak biz tüm sosyal projelere gerekli hassasiyeti gösterdiğimizi iletirim ve ayrıca bize bu imkanı tanıyan hastane yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞ HEKİM TEŞEKKÜR ETTİ…
Nazillili hayırseverlerin pandemi döneminde duyarsız kalmadığını ve Nazillililer için en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla çalıştıklarını belirten Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Necati Akkaya, “Yoğun bakımların tamamının yapımını ve aralarda kullanılan ekipman temininde tam desteğini gördüğümüz Nazilli’nin gönlü zengin iş adamlarına, yine Hastanemizin Biyomedikal tasarım depo ve Biyomedikal atölye ile Psikiyatri polikliniği, Psikiyatri test odası ve psikiyatri uzman polikliniği bölümlerini yaptırmakta olan iş insanlarımızdan Remzi Erdemci’ye hastanemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.