ÖZGÜR İGC:'9 EYLÜL GAZETESİ'NİN YÜZDE 20'LİK GELİRİ SOSYAL DESTEK İÇİN DAĞITILACAK'

ÖZGÜR İGC:'9 EYLÜL GAZETESİ'NİN YÜZDE 20'LİK GELİRİ SOSYAL DESTEK İÇİN DAĞITILACAK'

İGC YENİ BAŞKANINI SEÇECEK

A+A-

İzmir Gazeteciler Cemiyeti seçime hazırlanıyor. İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri yeni başkanını seçmek üzere Mayıs ayı sonunda oy kullanacak. Seçime adaylığını koyan Mustafa Yılmaz bir açıklama daha yaptı. Yılmaz yazılı açıklamasında şunları söyledi:

'Dokuz Eylül Gazetesi’nin yıllık kârının en az yüzde 20’si İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyelerine sosyal destek ve yardım olarak dağıtılacak. Bu sosyal destek ve yardımların hangi yöntemlerle kimlere dağıtılacağı İzmir Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde kurulacak “Gazeteciler Meclisi” kararı ile belirlenecek. 

Emekliye ayrılan büyüklerimize, çalışan üyelerimize ve işsiz kalan meslektaşlarımıza nitelikli sağlık hizmetlerinin sunulması için çalışılacak. Cemiyetimiz bünyesinde kurulacak sağlık komisyonu aracılığıyla yürütülecek çalışmalar ile özel hastaneler ile anlaşmalar genişletilecek, indirimli ya da ücretsiz check-up hizmeti için olanaklar araştırılacak. Devlet hastanelerinden de üyelerimizin kolaylıkla hizmet alması için gerekli tedbirler alınacak.

Üyelerimizin uygun fiyatlara genel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetlerine erişimi için gerekli girişimler yapılacak.

Gümüldür’deki tesisler bakımlı hale getirilecek, elden geçirilecek ve üyelerimize yakışacak fiziki koşullara ulaşması sağlanacak. 

Tesisler, üyelere hizmet için mayıs ve ekim ayları arasında olmak üzere 6 ay açık hale getirilecek, talep gelirse bu süre 12 aya uzatılacak. İGC üyesi olmayan genç gazetecilerin de tesislerden yararlanmasının önü açılacak.  İzmirli gazetecilere daha uzun süre hizmet verecek tesislerin maddi getirisi de yükseltilmiş olacak.

Karataş’taki lokalimiz, yeni işletme anlayışı ile üyelerimize daha kaliteli hizmet sunar hale getirilecek.  Lokalde sunulacak diğer hizmetler, yine üyelerimizin talebi doğrultusunda anket sonucu ile belirlenecek.

Meslektaşlarımızın çocuklarının eğitimi için anaokulları ve özel okullarla iş birliği olanakları araştırılacak. 

İzmirli gazetecileri İGC çatısı altında daha fazla dayanışmaya ve sosyal destek alma hakkına kavuşturacağız.

Özgür İGC Grubu adına Mustafa Yılmaz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.