BİR BAŞKAN 80 ANNEYİ ZİYARET ETTİ

ANNE BAŞKAN ANNELERİ UNUTMADI

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, ilçede 80 yaşını geçmiş anneleri evlerinde ziyaret ederek Anneler Günlerini kutladı.

Salgın nedeniyle buruk bir şekilde kutlanan Anneler Günü’nde Balçova belediye Başkanı Fatma Çalkaya, yaşı 80’in üzerinde olan anneleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti. Balçova’nın her mahallesinde Semtevleri tarafından belirlenen anneleri ziyaret eden Fatma Çalkaya, anneler ile sohbet ederek anneler gününü kutladı.

Anneliğin ve annelik içgüdüsünün doğanın en anlamlı duygusu olduğunu ifade eden Başkan Fatma Çalkaya “Bu tarifsiz duygu için belirlenen Anneler Günü’nde yaşı azıcık ilerlemiş olan annelerimizi yalnız bırakmak istemedik. Salgın nedeniyle tüm annelerimizin özellikle evlatlarından ayrı kalmak zorunda olan annelerimizin gününü de kutluyorum” dedi.

 

Siyaset Haberleri

'TERÖRSÜZ TÜRKİYE' DÜZENLEMESİ İMZAYA AÇILDI!
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü
Gelecek Partisi feshedildi! İşte ilk açıklama
SON DAKİKA... Özgür Özel ve 90 vekil CHP'den istifa etti!
Yeni dokunulmazlık fezlekeleri TBMM'de