BİR BAŞKAN 80 ANNEYİ ZİYARET ETTİ

ANNE BAŞKAN ANNELERİ UNUTMADI

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, ilçede 80 yaşını geçmiş anneleri evlerinde ziyaret ederek Anneler Günlerini kutladı.

Salgın nedeniyle buruk bir şekilde kutlanan Anneler Günü’nde Balçova belediye Başkanı Fatma Çalkaya, yaşı 80’in üzerinde olan anneleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti. Balçova’nın her mahallesinde Semtevleri tarafından belirlenen anneleri ziyaret eden Fatma Çalkaya, anneler ile sohbet ederek anneler gününü kutladı.

Anneliğin ve annelik içgüdüsünün doğanın en anlamlı duygusu olduğunu ifade eden Başkan Fatma Çalkaya “Bu tarifsiz duygu için belirlenen Anneler Günü’nde yaşı azıcık ilerlemiş olan annelerimizi yalnız bırakmak istemedik. Salgın nedeniyle tüm annelerimizin özellikle evlatlarından ayrı kalmak zorunda olan annelerimizin gününü de kutluyorum” dedi.

 

Siyaset Haberleri

HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ÇOLAK: 'İZMİR'DE MECLİS ÜYELERİ RÜŞVET ALIYOR. RÜŞVET ÇARKI DÖNÜYOR'
AK PARTİLİ HASAN ÜNAL: ' BOSTANLI PAZARI BİR ŞİRKETE PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞTİR'
CEMİL TUGAY 'KİMSE BU ÜLKEYİ DEMOKRASİDEN UZAKLAŞTIRMAYA KALKMASIN' DEDİ
AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SAYGILI: ' ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM'
AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ BURSALI: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİNDE TARİHİ BİR EŞİĞİ GERİDE BIRAKTIK”