CHP BORNOVA ADAYI İDUĞ BORNOVALILARLA KONSERDE BULUSACAK

CHPi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, 29 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü ve Suavi’nin sahne alacağı “Hoş Geldin Bahar” konserinde Bornovalılarla buluşacak.

CHP Bornova İlçe Örgütü ve Gençlik Kolları’nın da katılacağı yürüyüş, saat 19.00’da Süvari Caddesi’nde başlayıp Büyük Park'ta son bulacak. Yürüyüş kortejinden sonra saat 20.00'de ise Portakal Cafe’de usta sanatçı Suavi’nin sahne alacağı ücretsiz halk konseri başlayacak.

Renkli görüntülerin yaşanacağı bahar etkinliği için konuşan İduğ, "Baharı, neşeyle, coşkuyla karşılayacağımız kortej yürüyüşüne ve konsere tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü
AK Parti'den '28 ŞUBAT MESAJI'
Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 ilin valisi değişti
Yeni kabine üyeleri için tebrik mesajları
HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ÇOLAK: 'İZMİR'DE MECLİS ÜYELERİ RÜŞVET ALIYOR. RÜŞVET ÇARKI DÖNÜYOR'