İZMİR'DE ASKERLERE BÜYÜK OPERASYON..GÖZALTILAR BAŞLADI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 22'si muvazzaf 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı

İzmir merkezli 18 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada 22'si muvazzaf 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının TSK'deki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığına sızan FETÖ mensuplarının TSK yapılanmasında faaliyet gösterdikleri ve "mahrem imamlarca" ankesör ya da büfeden arandıkları belirlenen aralarında aktif görevdeki 2 üsteğmen, 18 astsubay ve 2 uzman çavuş ile meslekten Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen 1 üsteğmen, 1 teğmen, 3 astsubay, 1 sözleşme feshi üsteğmen, 2 emekli astsubay ve hakkında teşhis veya alınmış ifade bulunan askeri okuldan ilişiği kesilmiş 4 öğrenci, Deniz Kuvvetlerinde görevli iken açığa alınmış 1 teğmen, 1 astsubay olmak üzere toplam 36 şüphelinin yakalanması için gözaltı kararı çıkartıldı. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıların yakalanması için bu sabah İzmir merkezli 18 ilde operasyon başlattı.

Güncel Haberleri

KARTALKAYA'DA 36 ÇOCUK, İZMİR SELÇUK'TA 5 ÇOCUK.... BUGÜN DE KOCAELİ'NDE 2 ÇOCUĞUMUZ YANARAK ÖLDÜ
İZMİR BÜYÜKŞEHİR OPERASYONU GENİŞLİYOR. İZTARIM DOSYASI AÇILDI. ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR.
İZMİR'DE KARASİNEK SAVAŞI
İZMİR BÜYÜKŞEHİR'İN PROJESİNE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
KEMALPAŞA LAVANTA KOKACAK