TUNÇ SOYER'DE YAPACAK MI?...MANSUR YAVAŞ: 'SAYAÇ OKUMA İŞLEMLERİ DURDURULDU'

Ankara Belediyesi'nden vatandaşları rahatlatan karar

Ankara Belediyesi öğrenci evleri ve iş yerlerine nisan ayı için faturalandırma yapmayacak. Konut abonelerinin faturasında da şubat ayında ödedikleri faturanın yüzde 80'i yansıtılacak.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi, sayaç okuma ve fatura dağıtım işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı. Konuyla ilgili yapılan duyuruda öğrenci evleri ve iş yerlerinde nisan ayında geçici olarak faturalandırma yapılmayacağı belirtilerek, konutlarda da şubat ayı faturalarının yüzde 80 oranında geçici olarak yansıtılacağını belirtildi.

MANSUR YAVAŞ’TAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Alınan kararla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Başkan Yavaş paylaşımında; “İş hayatında çok zor günler geçiren kardeşlerim, sevgili öğrenciler ve Ankara’da yaşayan hemşehrilerim; Hayatınızı kolaylaştırmak ve bu zor günleri atlatmanız için imkanlarımız ölçüsünde hergün yeni çözümler üretmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

DUVAR...

Güncel Haberleri

KARTALKAYA'DA 36 ÇOCUK, İZMİR SELÇUK'TA 5 ÇOCUK.... BUGÜN DE KOCAELİ'NDE 2 ÇOCUĞUMUZ YANARAK ÖLDÜ
İZMİR BÜYÜKŞEHİR OPERASYONU GENİŞLİYOR. İZTARIM DOSYASI AÇILDI. ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR.
İZMİR'DE KARASİNEK SAVAŞI
İZMİR BÜYÜKŞEHİR'İN PROJESİNE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
KEMALPAŞA LAVANTA KOKACAK