SOYER LEZBİYEN VE GEYLER İÇİN DAİRE BAŞKANLIĞI KURDU

SOYER LEZBİYEN VE GEYLER İÇİN DAİRE BAŞKANLIĞI KURDU

Tunç Soyer lezbiyen ve geyler için daire başkanlığı kurdu

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer LGBT üyesi bir kişi ile yaptığı görüntülü konuşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimi olarak LGBT'lilere yönelik hizmetlerinden bahsetti. Soyer "Bu vesileyle buradan duyurmuş olayım. İzmir'deki LGBT bireyleri için bir kapı var." açıklamasında bulundu.

Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı çatısı altında LGBT üyeleri için bir daire başkanlığı kurulduğunu açıkladı. Soyer "Bu vesileyle buradan duyurmuş olayım. İzmir'deki LGBT bireyleri için bir kapı var" dedi.

DAİRE BAŞKANLIĞI KURDUK

Tunç Soyer LGBT üyesi bir kişi ile yaptığı görüntülü konuşmada şunları söyledi; "Bizim belki de Türkiye'de ilk kez kurduğumuz daire başkanlığı var; Kentsel eşitlik ve adalet dair başkanlığı. Bu toplumda dezavantajlı konumuna itilen, bu toplumda adil biçimde diğer vatandaşlar gibi olanaklardan yararlanamayan, bu toplumda ayrımcılığa uğrayan tüm vatandaşlar için kurduğumuz daire başkanlığı. Bu daire başkanlığı nezdinde o hak mahrumiyeti yaşayan insanlar için gayret ediyor arkadaşlarımız.

HER TÜRLÜ TALEPLERİNİ İLETSİNLER

Bu vesileyle buradan duyurmuş olayım. İzmir'deki LGBT bireyleri için bir kapı var. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde açılan Kentsel eşitlik ve adalet daire başkanlığı var. Kişisel olarak yaşadıkları her türlü sorunları, barınmadan eğitime, sağlıktan güvenliğe her türlü taleplerini iletebilirler. Her taleplerini çözmek için bir daire başkanlığımız var. Biz emirlerindeyiz ve hazırız."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.