TEK TEPKİ VATAN PARTİSİ'NDEN GELDİ..TUNÇ SOYER'E PROTESTO

TEK TEPKİ VATAN PARTİSİ'NDEN GELDİ..TUNÇ SOYER'E PROTESTO

‘SİZ İZMİR’İ SAHİPSİZ Mİ SANDINIZ?’

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Grand Plaza’da maaş bağladığı KHK’lı Prof. Ayşen Uysal’a Paris’te yaşamasına rağmen maaş ödemeye devam ettiği ortaya çıktı. İki buçuk senedir HDP/PKK destekçisine maaş bağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tek tepki Vatan Partisi’nden ve Türkiye Gençlik Birliği’nden geldi.

“CHP Belediyelerinin, PKK terör örgütü ile ilişkili çeşitli kişilerle, örgütün siyasi uzantısı HDP’lileri ve destekçilerini belediyelere doldurduğu, belgeleriyle açık şekilde ortaya çıkmaya devam ediyor” diyen Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, İzmir’in kaynaklarının HDP/PKK destekçilerine peşkeş çekildiğini ifade etti.

‘SİZ İZMİR’İ SAHİPSİZ Mİ SANDINIZ?’

Vatan Partisi adına açıklama yapan İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, CHP’nin PKK destekçilerine “mağdur” edebiyatı yaptığını vurgulayarak şunları söyledi:

“PKK’yı hendeklere gömen Mehmetçik, polis, köy korucusu, oldu mu size katliamcı (!) Acaba daha 2 hafta önce andığımız Fethi Sekin de sürgündeki barışseverlerin üzerine yürüyen bir devlet memuru muydu? Siz bizle dalga mı geçiyorsunuz? “Hükümetin Kürt siyasi iradesinin taleplerini içeren bir yol haritası oluşturmasını talep ediyoruz" PKK’nın talepleri bu bilmeyen var mı? Kaldırdık mı şimdi “Barış Akademisyenleri” adıyla gizleyenlerin örtülerini”

Cengiz, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza Gıda, Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi olarak atanan HDP sever sadece Ayşen Uysal değil! Melek Göregenli ve Nilgün Toker Kılınç’ı da hatırlatıyoruz. Hepsi Türkiye’yi katliamcı ilan eden sözde akademisyenler! PKK destekçilerine aman vermeyeceğiz. Onların ensesinde bitecek, maskelerini düşüreceğiz. Sahte Atatürkçülere, sözde barışseverlere meydanı bırakmayacağız. İzmir’in kaynaklarını PKK yandaşlarına peşkeş çekenler karşısında bizi bulacak. Yok öyle yağma! Siz İzmir’i, siz Türkiye’yi sahipsiz mi sandınız? Geçtiğimiz aylarda, yıllarda bu kirli CHP-HDP ittifakını anlattığımızda bize “öyle bir şey yok” diyenler şimdi bizden önce dile getiriyor gerçeği. Biz de önümüzdeki sürecin gerçeğini ifade edelim: PKK-HDP ile yan yana kol kola olanlar, tarihin çöplüğüne gidecekler” diyerek İzmir’in kaynaklarını PKK yandaşlarına yedirilmesine Vatan Partisi’nin izin vermeyeceğini ifade etti.

‘SOYER GÖREVİ KILIÇDAROĞLU’NDAN ALIYOR’

“Atatürk Gençliği Görev Başında!” sloganlarıyla açıklamaya katılan Türkiye Gençlik Birliği adına konuşma yapan TGB İzmir İl Başkanı Göksu Nacar bu olayın ilk olmadığını ve son da olmayacağını vurgulayarak şunları söyledi:

“Soyer bu görevi bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan alıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun FETÖ’den ihraç edilen 100 bin KHK’lıyı yeniden ihraç edildikleri yere yerleştirme söylemi, bir program beyanıdır. Bu program iktidar olmak için Türkiye düşmanlarıyla birlikte hareket etmek, HDP ile ortak olmak, FETÖ’ye kol kanat germe programıdır. Tunç Soyer’in yaptıkları da bu programın İzmir ayağını yürütmektir. Soyer göreve geldiğinde ‘KHK ile işten atılanlara belediyede iş vereceğiz’ demişti. Soyer ve bölücü takımı dediğini yapmakta ısrarcıysa biz de sözümüzün eriyiz. PKK ve FETÖ’ye kol kanat verenlere nefes aldırmayacağız! Üniversiteleri zehirleyen, bilimin ve aydınlanmanın en büyük düşmanları, Türkiye’ye düşmanlık yapmak için fırsat kollayanlar, Atatürk’ü boğmak isteyenler hepsi üniversitelerden temizlendiler. Devleti katil ilan eden, Terörist Demirtaş kuyrukçuluğu yapan sözde akademisyenlerin nasıl üniversitede yeri yoksa, belediyede de yeri yoktur!”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.