TUNÇ SOYER'DEN ŞARKICI GÜLŞEN'E REKOR ÜCRET...TAM 10 MİLYON 277 BİN LİRA

TUNÇ SOYER'DEN ŞARKICI GÜLŞEN'E REKOR ÜCRET...TAM 10 MİLYON 277 BİN LİRA

Tunç Soyer'den şarkıcı Gülşen'e rekor ödeme. Tam 10 milyon 277 bin lira

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, Tarkan için ödediği 23 milyon liralık konser ücretinin yankıları sürerken bu kez de Gülşen konseri için ödediği ücret tepkileri çekti. Yılbaşında sahne alan Gülşen'in konseri için kamunun parasından 10 milyon 277 bin 50 lira para harcandığına dair belgeler ortaya çıktı.

İzmir'de geçtiğimiz yıl konser veren Tarkan'a Büyükşehir'in kasasından ses, ışık ve sahne giderleri ile birlikte 23 milyon 540 bin lira verildiği ortaya çıkmıştı. CHP'li Başkan Tunç Soyer'in 'Sponsor karşıladı. Belediye kasasından bir kuruş çıkmadı' dediği konser masraflarının Büyükşehir Belediyesi'nin Fuarcılık şirketi İZFAŞ tarafından ödendiği anlaşıldı. Böylece Tunç Soyer'in yalan söylediği belgelerle kanıtlanmış oldu.

BİR GECE İÇİN DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, 31 Aralık 2022'de yılbaşı konseri için şarkıcı Gülşen'in Büyükşehir Belediyesi'nden 3 milyon 30 bin lira ücret aldığı ortaya çıktı. Ayrıca Gülşen'in yılbaşı konseri kapsamında teknik organizasyon ve kulis ihtiyaçlarının karşılanması, kiralama ve hizmet alımı işi için 7 milyon 247 bin 50 lira ödendiği belirlendi. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi kasasından Gülşen yılbaşı konseri için 10 milyon 277 bin 50 ödenmiş oldu.

Tüm konser masraflarını Büyükşehir Belediyesinin Fuarcılık şirketi İZFAŞ karşılamış oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.