TUNÇ SOYER'E GÖZTEPE TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ

TUNÇ SOYER'E GÖZTEPE TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Tunç Soyer'e Göztepe taraftarından büyük tepki

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e İzmirlinin tepkisi giderek büyüyor. Aynı Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 3,5 yıllık süreçte 1000 den fazla belediyenin taşınmazını satan, İzmir'deki deprem gerçeği için hiç bir önlem almayan, İzmir'in trafik ve çöp ile körfez kirliliği ile ilgili olumlu bir icraatta bulunmayan Tunç Soyer'e bir tepki de Göztepe taraftarından geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin reklam ünitelerinin kiralanması içeren bir ihaleyi usulsüz yollardan ihaleye verdiği ve belediyeyi gelir kaybına uğrattığı gerekçesiyle hakkında soruşturma izni verilen Belediye Başkanı Tunç Soyer'e Gözteye seyircisi pankartla cevap verdi. Göztepe taraftarları başta Güzelyalı olmak üzere İzmir'in değişik yerlerine astığı pankartlarla Tunç Soyer'i CHP'den aday görmek istemediklerini belirtti. 

ATATÜRK'ÜN GÖLGESİNE SIĞINMA

Taraftarlar sosual medya hesabından da Tunç Soyer'e ağır eleştiriler yaptı. Yayınlanan mesajlarda 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gölgesine sığınarak ne olduğu belirsiz odaklarla denge gayreti yaratma hevesi içinde olanların oyununu biz bozacağız. Bu vakitten sonra bu şehrin evlatlarının sözü geçiyor mu geçmiyor mu hep birlikte göreceğiz. Hodri meydan' denildi. Tunç Soyer'in İzmirlilerin isyanına karşı suskunluğu sürüyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.