YAZAR ERGUN POYRAZ KONUŞUYOR KUŞADASI BELEDİYESİ SALLANIYOR

YAZAR ERGUN POYRAZ KONUŞUYOR KUŞADASI BELEDİYESİ SALLANIYOR

15 TANE İHALE VERDİĞİN FİRMANIN SAHİBİNİ NASIL TANIMAZSIN BAŞKAN

A+A-

 Aydın'ın Kuşadası ilçesinde saldırıya uğrayan yazar Ergün Poyraz, Kuşadası Belediyesi ile ilgili iddiaları gündeme taşımaya devam ediyor. Aydın'ın Söke İlçesi Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal servise alınan Yazar Ergun Poyraz '750 bin tonluk mıcır ihalesi yapmışlar. O mıcırla buradan aya yol olur' dedi. 

Ünlü Yazar Ergun Poyraz kamuoyunun gündemine oturan yeni açıklama ve iddialarını şöyle sürdürdü:

Belediyenin verdiği bu ihalenin süresi 300 gün olarak belirlemişler. 300 gün geçti, 400 gün geçti, 500 gün geçti ortada yarım kilo mıcır yok. Dedim ki bu adam yarım kilo mıcır yapmamış bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bu adam hiç bir üretim yapmadığı halde niye bu adama para ödüyorsunuz. Niye ihale vermeye devam ediyorsunuz' diye sordum. Bordur ve parke taşları ile ilgili bir tesis var. . Bu tesise Kuşadası Belediyesi'de 2 milyon lira para harcamış. Toplam 4 milyona mal olmuş. Kimsede yok bu tesis. Bu tesisleri bu firmaya 900 bin liraya satmışsın. Bu nasıl alışveriş. 

İkincisi dedim ki başkana. 6 milyon liralık ihale vermişsiniz. Ama ihale verdiği şirketin adresinde folklor ekibi gözüküyor. Yazık günah değil mi bu paraya. 2020 Faaliyet Raporunu sordum belediyeye. Bu rapora göre diyorsunuz ki dedim kitap günleri için 302 bin lira harcadık. Kitap Günlerini 'ben yaptım' dedim. Siz 302 kuruş harcamadınız. Yalan söylemişsiniz burada dedim. Çünkü gelen katılımcı yazarlara bir bardak bile çay vermediler. Sadece Fikri Sağlar ile Ümit Zileli'yi alıp bir yerlere gittiler. Ne yaptılar onu da bilmiyorum. Sonra Güvercin Fetivali için 1 milyon 600 bin lira para harcadık demişsiniz dedim Güvercin Festivali'nin parasını Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan aldınız 170 bin lira dedim. 

Her yerde açıklama yaptınız biz festival için kasadan para çıkarmadık dediniz. Madem kasadan para çıkartmadıysan 1 milyon 600 bin lirayı nereye harcadınız?. Dilencilerin toplanıp şehir dışına gönderilmesi için 1 mlyon 800 bin lira harcadık demişsiniz raporlarda. Bu dilencileri siz Hawai'de tatile mi gönderdiniz dedim. Beni dövenleri, yakalananların evinde benim belediyeye verdiğim dilekçelerim çıkmış. Belediye Başkanı diyor ki televizyonda 15 tane ihale verdiği şirket sahibini nasıl tanımazsın. Şirket sahibini Twitter'da 20 kişi takip ediyor biri sensin. Niye? Bu şahsın bir sürü yolsuzlukları var. Sonra da bunlar oldu.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.