AK PARTİLİ SAYGILI'DAN SOYER'E BUCA CEZAEVİ YANITI

AK PARTİLİ SAYGILI'DAN SOYER'E BUCA CEZAEVİ YANITI

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'dan Tunç Soyer'e Buca Cezaevi yanıtı

A+A-

Başkan Saygılı’dan Soyer’e jet ‘Buca Cezaevi’ yanıtı
‘’Cezaevi, bir utanç abidesi gibi kentin ortasındayken; yıkan, taşıyan hükümet!’’
‘’Rekreasyon alanı, pazar yeri, trafiği rahatlatan yol ve sosyal konut barındıran bir proje hazırlayan hükümet’’
‘’Başından itibaren AVM yapılmasını planlayan onlar!’’

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, katıldığı bir televizyon programında Buca Cezevi ile ilgili hükümete yönelik eleştirilerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, ‘’Cezaevi, bir utanç abidesi gibi kentin ortasındayken; yıkan, taşıyan hükümet! Yerine rekreasyon alanı, pazar yeri, trafiği rahatlatan yol ve sosyal konut barındıran bir proje hazırlayan hükümet! Başından itibaren AVM yapılmasını planlayan onlar!’’ diye cevap verdi. 


AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e şu şekilde cevap verdi, ‘’Bugüne kadar tek bir ağaç dikmeyen; yeşil alanların bakımından bile bihaber; Çöpten patlamaya hazır dağlar oluşturan; İzmir’i depreme, sel baskınına teslim eden; Kokuya, alt yapıya, trafiğe çözüm üretemeyen CHP’li Tunç Soyer’in Buca Cezaevi üstünden yaptığı yine şov, yine yalan ve kendisi ile çelişki! Cezaevi, bir utanç abidesi gibi kentin ortasındayken; yıkan, taşıyan hükümet! Yerine rekreasyon alanı, pazar yeri, trafiği rahatlatan yol ve sosyal konut barındıran bir proje hazırlayan hükümet! Başından itibaren AVM yapılmasını planlayan CHP zihniyeti! Şehrin yararına her projeye itiraz eden, olup biteni çarpıtan, kendilerine siyasi rant sağlamak derdine düşen yine onlar! 
Hal böyleyken söylenecek tek şey var: Hizmet edememenin dayanılmaz ağırlığı o kadar büyük ki üstlerinde; kimse hizmet etmesin, yatırım yapmasın istiyorlar! Ama nafile… Çünkü; istedikleri kadar engellemeye çalışsınlar; İzmir için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz.’’

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.