ALİAĞALI MİNİKLER MADALYAYA DOYDU

ALİAĞALI MİNİKLER MADALYAYA DOYDU

Aliağa’ya 1 Altın, 8 Gümüş ve 6 Bronz Madalya

A+A-

Türkiye Karate Federasyonu’nun İzmir’de düzenlediği ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir İl Müsabakası’na katılan Aliağa’nın minik yıldızlar kategorisindeki karatecileri turnuvadan 1 Altın, 8 Gümüş ve 6 Bronz madalya ile dönerek Aliağa’ya büyük gurur yaşattı.

Aliağa Belediyesi Spor Okulları karate branşında eğitim gören geleceğin şampiyon karatecileri, Buca Afetevleri Spor Salonu’nda düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir İl Müsabakası’na Aliağa Demir Spor adına katılım sağladı. Aliağa’dan 21 sporcunun katıldığı turnuvada 15 sporcu madalya alarak kürsüye çıktı.

Aliağa’ya 1 Altın, 8 Gümüş ve 6 Bronz Madalya
Turnuvada Aliağalı Bilal Muhammed Özdal 1’inci olarak altın madalyaya hak kazandı. Irmak Koçal, Doğa Yanan, Ömer Küçüktağ, Nisanur Sevinç Başıbüyük, Eymen Güçlü, Nimetullah Kutluk, Nihal Hayri ve Muhammed Taha Gökduman ikincilik elde ederek gümüş madalya; Yunus Başyiğit, Aslı Yurdseven, Zeynep Ela Bülbül, Hayati Madiyar Akarçay, Kadir Alp Akcaköse ve Enginar Yazel Akarçay üçüncülükle bronz madalya elde etti.

Aliağa’yı başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Aliağa Belediyesi Spor Okulları Karate Eğitmeni Nezahat Aksu, “Özverili mücadelelerinden ötürü tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek müsabakalara daha fazla sporcu ile katılıp daha fazla madalya ile dönme hedefimiz var. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Aliağa’da sporun gelişimine ve her turnuvada bizlere büyük destekler veren Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.