BORÇ BATAĞINDA AMA. SOYER'DEN KENAN'A 12 SERTAP'A 6 MİLYON LİRA

BORÇ BATAĞINDA AMA. SOYER'DEN KENAN'A 12 SERTAP'A 6 MİLYON LİRA

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Kenan Doğulu konserine 12 Sertap Erener'e 6 milyon lira para

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi 27 Ekim 2023 tarihinde ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları kapsamında Kenan Doğulu konseri için teknik organizasyonun karşılanması kiralama ve kurulum’ başlığıyla ihale duyurusu yaptı. Hizmet alımı usulüne göre yapılan ihaleye Festival Yayın Yapım isimli firma davet edildi. 14 milyon 400 bin lira yaklaşık maliyet belirleyen belediye, davet ettiği şirketle yaptığı pazarlık sonucu organizasyonu 12 milyona ihale etti.

AYNI FİRMA SOYER’LE 18. İHALE 

Kenan Doğulu konser ihalesini kazanan Festival Yayın Yapım isimli firma adeta Tunç Soyer’le birlikte uçuşa geçmiş. Soyer döneminde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 18’nci ihalesini kazanan firmanın çok sayıda organizasyonda imzası bulunuyor. Belediyenin geçtiğimiz günlerde yaptığı Kıraç konser organizasyonunu da aynı firmaya ihale ettiği ortaya çıktı. Kıraç’ın konserde aldığı para ise 1 milyon lira oldu. Öte yandan konseri eşi Neptün Soyer’le izleyen Başkan Soyer, konser sonrasında barışı simgeleyen zeytin ağacını Kenan Doğulu’ya takdim etti.

SERTAB ERENER KONSERİNE DE 6 MİLYON ÖDENDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği konserler için ödediği yüksek kaşeler Gülşen’le sınırlı değil. 26 Mayıs'ta yine Gündoğdu Meydanında sahneye çıkan Sertab Erener konseri için 6 milyon lira ödenmişti. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu konseri televizyonlarda canlı yayınlatmak için de 400 bin lira ödedi.2022 yılında ‘Çim Konserleri’ adı altında düzenlenen ‘Rock and Rap’ konserlerinde 2 milyon lira ödeyen Tunç Soyer, aynı etkinliklere 2023 yılında ise 34 milyon 750 bin lira ödedi. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılında sahne alan Tarkan’a da 23 milyon lira ödeme yapıldığı belgeleriyle ortaya çıkmıştı.
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.