ÇOCUKLARIN TERCİHİ YİNE UZAY KAMPI OLDU

ÇOCUKLARIN TERCİHİ YİNE UZAY KAMPI OLDU

Yoğun ilgi

A+A-

Uzay Kampı Türkiye’nin, okulların yarıyıl tatilinde, 5-15 yaş grubundaki çocuklara yönelik sunduğu konaklamalı ve günlük gezi programları yoğun ilgi gördü.

Uzay Kampı Türkiye’nin, sömestir tatili için hazırladığı “uzay programları”, kış tatilinde eğlenmek, öğrenmek ve keyifli vakit geçirmek isteyen öğrenci ve aileleri tarafından yine yoğun talep gördü. Sömestir tatilinde günlük turların yanı sıra 9-15 yaş arası katılımcıların katıldıkları konaklamalı “Kış Bilim Kampı” ve “Yıldızlar ve Gezegenler Macerası” programlarına İzmir başta olmak üzere İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Eskişehir, Isparta, Manisa, Muğla ve Sakarya illerinden 330 kişi katıldı.

ABD’de bulunan kampla birlikte dünyadaki iki lisanslı kamptan birisi olan, İzmir’deki Uzay Kampı Türkiye’nin yaz kampı program kayıtları da şimdiden başladı. En kapsamlı kamplardan Galaktik Yaz Kampı Programlarına 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak başvurulara erken kayıt indirimi uygulanacak. İngilizce dilinde de sunulan programlara İspanya, Polonya, Romanya ve Litvanya’dan da çocukların katılımı bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.