EFD'NİN YENİ BAŞKANI OSMAN CENGİZ OLDU

EFD'NİN YENİ BAŞKANI OSMAN CENGİZ OLDU

Ege Finans Derneği’nde bayrak değişimi

A+A-

 

Ege Finans Derneği’nin (EFD) Mövenpick Otel’de yapılan genel kurulunda bayrak değişimi yaşandı. Mehmet Vurucu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, yapılan seçim ile Osman Cengiz Başkanlığındaki Yönetim Kuruluna 4. dönem bayrağını devretti. 

Genel kurul sonrasında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Arzu Baytaş Türkmen, Yönetim Kurulu Genel Sekreterliğine Erkan Kara, Sayman Üyeliğe Taner Dumlu ve Üyeliklere de Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen, Özlem Güner ve Bülent Ocak seçildi. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkan Danışmanlığına İlhan Çetinkaya, EFD Akademi Koordinatörlüğüne Burçak Erkmen,  İdari Koordinatörlüğe Su Avcıoğlu, Sosyal Medya Koordinatörlüğüne Merve Bahşi ve Bilişim Koordinatörlüğüne Tolga Göğebakan atandı. 

Olgunluk dönemi 

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cengiz genel kurulda yaptığı konuşmada Derneğin 10 yılı geride bıraktığını, yeni dönemi Olgunluk Dönemi olarak adlandırdıkları söyledi.  Cengiz, 2012 yılında derneği kurarak birlikte yola çıktıkları derneğin bu güne gelmesinde çok emeği olan geçmiş dönem başkanları, Prof. Dr. N. Oğuzhan Altay, Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen, Mehmet Vurucu ve Kurullarda yer alan, katkı sağlayan bütün üyelere de teşekkür etti. 

Daha etkin ve güçlü dernek 

Kurucuların yola çıkış felsefesi ve tüzüğe uygun olarak devamlı gelişim ve değişim anlayışından hareketle bir sistem oluşturmak istediklerini belirten Cengiz, şöyle konuştu: “Yönetimi dernek hafızasını devam ettirecek ve üniversite, bankacılık, reel sektör ve sermaye piyasalarını temsil edecek şekilde, işin içinde olan enerjik, çalışmalara vakit ayırabilecek, hepsi alanında başarılı yol arkadaşları ile belirledik. Ayrıca 2. Dönem Başkanı Coşkun hocayı da yanımıza alarak yeni yönetimi daha da güçlü hale getirdik. Dernek olarak amacımız ilişkilerimizi, sosyal ve kültürel etkileşimlerimizi daha da arttırmak, yeni iş birliktelikleri ile etkileşim alanını genişleterek, bütün üyelere dokunmak istiyoruz. İçinde yer aldığım geçmiş dönemlerden gelen projelere devam edeceğiz. EFD Akademi, Finansal Okuryazarlık, Finans Tadında Sohbetler, Genç EFD projeleri sürecek. Web sitesi ve sosyal medyayı daha etkin kullanacağız. Üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkiler derneğin kabul görmesi ve tanınması için önemli. Ayrıca İstanbul ve Ankara Finans dernekleri ile iş birliği yapmak istiyoruz. Basın ile ilişkileri üst düzeyde tutmak ve finansal - ekonomik konularda güncel rapor ve görüşler oluşturmayı arzuluyoruz.  üyelerin tanışması, kaynaşması için kısa toplantılarda yapacağız. Ege Finans Derneği Temel İlkelerini ve Yönetim Kurulu 10 Etik Kuralı oluşturduk. Bu kurallar çerçevesinde aldığımız görevi sorumlulukla, tutarlı davranarak yapmaya özen göstereceğiz.”


EFD 4. Dönem Yönetim Kurulu 

Osman Cengiz 

Arzu Baytaş Türkmen, 

Erkan Kara, 

Taner Dumlu 

Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen

Özlem Güner

Bülent Ocak 

 

EFD Denetim Kurulu 

Bülent Köle

A.Şefik Sarıkaya

Hakan Yüksel

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.