HAYIRLI İŞLER...İZMİR'E İHANET. GİDERAYAK İLÇE PLANLARINI DEĞİŞTİRİYORLAR.

HAYIRLI İŞLER...İZMİR'E İHANET. GİDERAYAK İLÇE PLANLARINI DEĞİŞTİRİYORLAR.

Hayırlı işler. Bakın giderayak ne yapıyorlar. Balçova, Narlıdere, Çiğli, Buca ve Çeşme'de plan değişiklikleri yapacaklar.

A+A-

31 Mart yerel seçimlere günler kala partilerince aday gösterilmeyen İzmir'deki belediye başkanları iddiaya göre ilçelerde plan değişikliklerine gidiyor. Plan değişikliklerinin tasdiki için belediyelerin meclis gündemine taşınacağı ifade ediliyor. Plan değişikliklerinin bir bölümünün daha önce mahkeme kararları ile iptal edilen plan değişiklikleri, revizyon plan gölgesinde yapılacağı belirtiliyor. İddialara konu olan belediyelerin meclis gündemi incelendiğinde Balçova, Narlıdere, Çiğli, Buca, Çeşme revizyon planları meclis gündeminde bulunuyor. Plan değişiklikleri onanırsa binlerce dönüm yer imara açılacak.

SUÇ DUYURUSNDA BULUNACAĞIZ

 

Konunun yakın takipçisi Temiz İzmir Derneği meclis üyelerini uyardı. Dernek yazılı açıklamasında söz konusu belediyelerin kent suçu işlediğini vurguladı. Dernek ' Meclis üyelerini uyarı görevini yapmaktayız, planlar onanırsa belediye meclisi üyeleri  hakkında suç duyurusu yapacağız.' dedi. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.