İZMİR'DE KOKU PROBLEMİ..BÜYÜKŞEHİR AÇIKLAMA YAPTI

İZMİR'DE KOKU PROBLEMİ..BÜYÜKŞEHİR AÇIKLAMA YAPTI

Kolektör hattı daha sağlıklı ve verimli çalışacak

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü koku probleminin önüne geçmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Büyük Kanal Projesine ait ana kolektör hattındaki temizlik çalışmasını tamamladı. 10 kilometre uzunluğundaki hatta yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla bölgedeki koku problemi ile birlikte olası tıkanmaların da önüne geçildi.

Daha sağlıklı bir altyapı ve sürdürülebilir çevre için çalışmalarını gece gündüz kesintisiz sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü,  koku probleminin önüne geçmek için birçok güzergahta kanal ve ızgara temizliklerini sürdürüyor. Bu amaçla başlatılan ana kolektör hattı temizlik çalışmaları ise tüm bölgelerde tamamladı. Proje kapsamında 2200 milimetre çapındaki kolektör hattının temizliği yoğun çalışmalar sonucunda tamamlanarak bölgedeki koku sorunu çözüme kavuşturuldu.

Kolektör hattı daha sağlıklı ve verimli çalışacak
Mürselpaşa Bulvarı, Gıda Çarşısı, 1. Sanayi Sitesi, Fatih Caddesi, Manas Bulvarı, Meles Deresi ve 9 Eylül meydanını kapsayan ana kolektör hattının temizlik çalışmaları yüksek vakum gücüne sahip kombine araçlarla gerçekleştirildi. Yenilenen hat ile tıkanmaların önüne geçilerek İzmir Körfezi’ne atık ulaşması da engellenmiş oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.