NARLIDERE'NİN ÇOCUKLARI CUMHURİYET'İ ÇİZDİ

NARLIDERE'NİN ÇOCUKLARI CUMHURİYET'İ ÇİZDİ

Narlıdere’nin çocukları Cumhuriyet’i çizdi!

A+A-

Narlıdere Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Resim Kursu öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılını resim sergisi ile kutladı. En küçüğü 9, en büyüğü 14 yaşındaki 37 minik ressamın eserleri ziyaretçilerin beğenisini topladı. Başkan Ali Engin “Çocuklarımızın küçük yaşta sanata yönelmesi ve böyle önemli etkinliklerle becerilerini süslemesi mutluluk verici” dedi.

37 ÖĞRENCİ 200 RESİM

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan ‘’Atam İzindeyiz, Cumhuriyet’in Bekçileriyiz” temalı resim sergisine, 37 kursiyer, serbest tarzdaki yaklaşık 200 resim ile katıldı. Yaşları 9 ile 14 arasında değişen minik ressamların eserleri ziyaretçilerin ilgisi ile karşılaştı. 4 gün süren serginin açılış törenine Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkanı Ali Engin, veliler ve öğrenciler katıldı. Sergi açılışında, yurt içi ve yurtdışındaki resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere sertifikaları da verildi.

 “BAŞARILAR DİLİYORUM”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Çocuklarımızın küçük yaşta sanata yönelmesi ve böyle önemli etkinliklerle becerilerini süslemesi mutluluk verici. Cumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutladık. Bu güzel bayramı, çocuklarımızın sergisi ile taçlandırdık. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.