TORBALILI GENÇLER 19 MAYIS'I GRİPİN İLE KUTLAYACAK

TORBALILI GENÇLER 19 MAYIS'I GRİPİN İLE KUTLAYACAK

BAŞKAN TEKİN’DEN KONSERE DAVET 

A+A-

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Yıldırım’da büyük gurur ve coşkuyla kutlamaya hazırlanan Torbalı Belediyesi, Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından olan Gripin’i Torbalılılar ile buluşturacak

Torbalı Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı İstiklal Meşalesini 103’üncü yıl dönümünde Torbalılıları sevilen müzik grubu Gripin ile buluşturacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun doyasıya yaşanacağı konser, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 21:00’da Hipodrom Kafe yanında bulunan Yeni Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. Torbalı Belediyesi konser öncesi tüm hazırlıklarını tamamlarken rengârenk ve coşku dolu bir atmosfer oluşacak olan konsere yoğun ilgi olması bekleniyor. 

BAŞKAN TEKİN’DEN KONSERE DAVET 

Yarın akşam gerçekleşecek olan Gençlik Konserine ilçe sakinlerini davet eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenleyeceğimiz Gençlik Konserinde Gripin’i ilçemizde ağırlayacağız. Ücretsiz konserimize tüm halkımız davetlidir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 103 yıl önce Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli günü gelin hep beraber kutlayalım.” ifadelerini kullandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.