Tuncay Özkan: Bu tetikçilerin uydurmasıdır!

Tuncay Özkan: Bu tetikçilerin uydurmasıdır!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan, Akşam Gazetesi'nde çıkan haberle ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı. Özkan iddiaları yalanlarken, yargı önünde hesaplaşacağını da söyledi.

A+A-

Saraya giden CHP'li iddiasıyla ilgili Muharrem İnce dün Yalova'nın Elmalık köyünde basın toplantısı düzenledi. İnce, konuşmasında isim vermeden bu komployu kuranların bir teknede tatil yaptığını iddia etti. İnce, gazetecilerin ısrarına rağmen isim vermedi..

Akşam Gazetesi İnce'nin laflarından yola çıkarak bu isimlerin; CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç olduğunu iddia etti.

Akşam gazetesinin haberine Tuncay Özkan çok sert tepki gösterdi. Özkan, yayınlanan haberin küpürünü paylaşarak sorumlularla yargı önünde hesaplaşacağını söyledi. Özkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu açıklamaları yaptı:

YALAN. Ne Çeşme'de bir görüşme ne de böyle bir tatil gerçekleşmiştir. BU TETİKÇİLERİN uydurmasıdır. TETİKÇİLER VE DEDİKODUCULARLA yargı önünde hesaplaşacağım.

İşte o tweet:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.