UTKU GÜMRÜKÇÜ BAK BUNLAR KENDİ PARTİLİN, AÇLIK EYLEMİNDELER.

UTKU GÜMRÜKÇÜ BAK BUNLAR KENDİ PARTİLİN, AÇLIK EYLEMİNDELER.

ÇİĞLİ'DE BİR YANDA ŞARKI TÜRKÜ BİR YANDA AÇLIK EYLEMİ

A+A-

CHP'nin büyük umutlarla CHP Çiğli Belediye Bakan Adayı olarak gösterdiği ve seçimlerde, Çiğli Belediye Başkanı olan Utku Gümrükçü'nün skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

Ekonomik gerekçelerle belediye işçilerini kapı önüne koyan ve adının 'Zamanın Başkanı' olarak anılmasından büyük mutluluk duyduğu belirtilen Utku Gümrükçü bir yandan işçi kıyımına devam ederken bir yandan da devletin, halkın parasını harcayarak şarkılı, türkülü geceler düzenliyor..

CHP'LİNİN CHP'Lİ ÇALIŞANA ZULMÜ

Utku Gümrükçü'nün kapıya koyduğu insanlardan bazıları da kendi partisinden. Örneğin Gümrükçü'nün aşsız, ekmeksiz bıraktığı kişilerden, CHP adına büyük mücadele vermiş, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Karabey,Çiğli eski İlçe Başkanı Sayın Zeynel Mertoğlu. Gümrükçü'nün kapı önüne koyup şarkılı, türkülü eğlence yaptığı isimleri de yarın görüntü ve fotoğraflarımızla paylaşacağız.

ŞARKIYA TÜRKÜYE GELİNCE..

Kendi partisine emek vermiş inanları bile kapı önüne koymuş, sahne vs giderlerinin nasıl karşılanacağı meçhul  Utku Gümrükçü'nin daha önce Karşıyaka Belediyesi'nde aynı görevi yapan Kültür Müdürü Nail Çetin'in paylaştığı şarkılı, türkülü programı şöyle.. Hani isteyen CHP'li varsa diye yazıyoruz....

10 Temmuz Vildan Turan Akıncı

17 Temmuz Grup Mecaz

24 Temmuz Vildan Turan Akıncı

31 Temmuz Trocky Blues

Vs vs vs..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum