CHP'Lİ GÜMRÜKÇÜ'NÜN İŞTEN ÇIKARTTIĞI CHP'LİNİN KIZININ TÜM CHP'LİLERE SELAMI VAR

CHP'Lİ GÜMRÜKÇÜ'NÜN İŞTEN ÇIKARTTIĞI CHP'LİNİN KIZININ TÜM CHP'LİLERE SELAMI VAR

CHP'li Çiğli Belediyesi'nde işten çıkarılan CHP'liler 24 saat eyleme geçti

A+A-

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'ye temiz bir Çiğli, herkese eşit bir hizmet isteyen Çiğlililerin tepkisi giderek artıyor. CHP Genel Merkezi'nin de rahatsız olduğu, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün belediyesinde sorunlar giderek artarken, Çiğli Belediyesi'nde üstelik partili çalışanların işten çıkarılması tepkilere neden oluyor.

Çiğli Belediyesi önünde ekmek paraları için eyleme geçen işçiler medyanın ve partililerin ilgisizliğinden yakınıyor. Özellikle DİSK eski Genel Başkanı yeninin CHP İzmir Milletvekili Kani Beko'ya seslenen eylemciler DİSK Başkanlığı yapmış Beko'nun tıpkı Aliağa Belediyesi'nde işten çıkarılan işçilere sahip çıktığı gibi kendilerine de sahip çıkmalarını istiyor.

Ekonomik gerekçeler nedeniyle işten çıkarıldıklarını belirten CHP'liler bu iddianın yalan olduğunu vurguluyor. Kapı önüne konulan işçiler belediyenin madem parası yok neden konserler, paralı konuklar getirerek etkinlikler yaptığını merak ediyor. Çiğli Belediyesi önünde şuan itibariye eylem devam ediyor. Bugün belediye önündeki eylemcilerden biri de Utku Gümrükçü tarafından işten kovulan CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler'in kızı Nisan oldu. Minik Nisan babası ile birlikte Çiğli Belediyesi önünde eyleme katıldı. Nisan gülücükleriyle CHP'liere adeta selam ve sitemlerini gönderdi. 

Öte yandan açlık eylemi belediye önünde devam ederken Çiğli Belediyesi bugün ilginç bir etkinlik düzenledi. Belediye çalışanları köpekleri ile işe geldi. Çalışanların köpeklerini ekmek paraları için eylem yapan işçilerin arasından geçirmesi büyük tepki aldı. Olayı gören vatandaşlar durumu ıslıklarla protesto etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.