BORNOVALI ÇOCUKLARIN SÜNNET HEYECANI

BORNOVALI ÇOCUKLARIN SÜNNET HEYECANI

Bornovalı çocukların sünnet heyecanı

A+A-

 

Bornova Belediyesi'nin düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni'ne, 151 çocuk katıldı. Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, çocuklar ve ailelerinin sevincine, ortak oldu. Başkan İduğ, müzikler eşliğinde eğlenen çocuklarla, sünnet pastalarını kesti.

Bornova Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni, bu yıl da yoğun ilgi gördü. 151 çocuk önce Bornova Büyük Park içinde biraraya gelerek davul zurna eşliğinde gün boyunca eğlendi. Pınarbaşı'nda ailelerinin de katıldığı gecede ise Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İyi Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri ve Muhtarlar da çocukların sevincine ortak oldu.

Başkan İduğ ve meclis üyeleri, şölende 'Hayat Bayram Olsa' şarkısını çocuklarla birlikte söyledi, danslarına eşlik etti. Sünnet pastasını da çocuklarla birlikte kesen Başkan İduğ, çocukların gelişimine, eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bornova Belediyesi eğitimde, sporda her alanda bu delikanlıların yanında olacak. Dijital Dershane projemiz yakında hizmete girecek. Bornova'nın 4 farklı noktasına havuzlar yapıyoruz. Çocuklarımızın hepsi buralarda yüzme öğrenecek. Düzenlediğimiz kurslarımızla onların donanımlarını arttıracağız. Onlar için olması gereken ne varsa yapacağız" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.