TUNÇ SOYER : 'KIZ ÖĞRENCİLERE ÖRNEKKÖY MİSAFİRHANESİ'Nİ AÇTIK'

TUNÇ SOYER : 'KIZ ÖĞRENCİLERE ÖRNEKKÖY MİSAFİRHANESİ'Nİ AÇTIK'

İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Başvurular başladı!..

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için harekete geçti. Yurt sorunu ve yükselen kira ücretleri nedeniyle barınma sorunu yaşayan üniversite öğrencileri için çalışma başlatıldı. Yapılan açıklamada, belediyenin web sitesi üzerinden başvuruların başladığı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından gençlere seslenerek, “Kıymetli gençler, hizmete aldığımız iki yurdumuzun ardından Örnekköy’deki misafirhanemizi de kız öğrencilerimizin kullanımına ayırdık. Hiç canınızı sıkmayın. Bu sorunu birlikte çözeceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yurtların kapasitelerinin yetersizliği ve yükselen kira ücretleri nedeniyle barınma sorunuyla karşı karşıya kalan üniversite öğrencilerine yönelik çalışma başlattı.

Başkan Tunç Soyer’in parklarda konaklamak zorunda kalan öğrencilerin durumlarını yakından takip ettiklerini belirterek, kampanyanın ilk işaretini vermişti. Kısa sürede hazırlıklarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi birimleri https://www.izmir.bel.tr/tr/Dayanisma adresinden talepte bulunan öğrenciler ve destek vermek isteyenlerin başvurularını almaya başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.