FOÇA BELEDİYESİ'NDE YAVRU KÖPEKLER NASIL ÖLDÜ? KİMLER KÖPEKLERİ POŞETLERE KOYUP GÖMMEYE KALKTI...

FOÇA BELEDİYESİ'NDE YAVRU KÖPEKLER NASIL ÖLDÜ? KİMLER KÖPEKLERİ POŞETLERE KOYUP GÖMMEYE KALKTI...

Foça mama poşetlerinde bulunan onlarca yavru köpeğin nasıl öldüğünün cevabını arıyor. Belediye suskun, Başkan Gürbüz konuşmuyor...

A+A-

Foça'da yaşanan hayvan katliamı karşısında tepkiler büyüyor. Onlarca yavru köpeğin ölüsünün poşetler içerisinde bulunmasıyla başlayan olayda soru işaretleri bulunuyor.Ölü köpeklerin çoğunun yavru olması hayvanların toplu halde zehirlendiler mi sorusunu peşinde getiriyor. Öte yandan olayın görgü tanıkların defalarca ilgili mercileri aramasına karşın olay yerine hiç bir devlet kuruluşunun gelmemesi hayret ve tepkiyle karşılanıyor.

BU HAYVANLARA FOÇA BELEDİYESİ'NDE NE OLDU?

Mama poşetleri içerisinde bulunan ölü köpek yavrularının ağzından köpükler geldiğine dikkat çeken hayvanseverler, köpeklerin Foça Belediyesi'ne ait veteriner müdürlüğünde ne olduğunun açıklanması gerektiğini belirtiyor. Konuyu yargıya da taşıyacaklarını belirten Foçalı hayvanseverler belediyede hiç bir yetkilinin açıklama yapmamasını da doğru bulmuyor. Foçalılar, Fatih Gürbüz'ü açıklama yapmaya ve katliamın sorumlusunu bulmaya davet ediyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.