KARŞIYAKA'DAN SONRA BORNOVA..İKİNCİ AUDİ VAKASI.. KİM ALIYOR, HEDİYE Mİ..BAŞKA VAR MI?

KARŞIYAKA'DAN SONRA BORNOVA..İKİNCİ AUDİ VAKASI.. KİM ALIYOR, HEDİYE Mİ..BAŞKA VAR MI?

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Audi makam aracından vazgeçemiyor..

A+A-

Karşıyaka Belediye Bakanı Cemil Tugay'ın belediyenin milyonlarca lira borcuna karşılık son model Audi marka araç kullanması tepkilere neden olmuştu. Tepkiler karşısında Başkan Cemil Tugay 35 KSK 35 plakalı aracı satarak borç kapatmıştı. ETKİ Haber, ne hikmettir hem piyasaya hem de bankalara milyonlarca lira borcu olmasına karşın Audi marka makam aracı kullanan bir ilçe belediye başkanını daha ortaya çıkardı.

TOPLAM BORÇ AYNEN ŞÖYLE

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un, Bornova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü verilerine göre bankalara olan toplam kredi borcu 21.617.850,05 TL , firmalara olan borç 11.335.783,76 TL toplam  32.953.633,81  TL borcu bulunuyor. Belediye çalışanlarına maaş ödemekte de zorlanıyor. 2020 bütçesinden Bornovalılara hizmet için 10,şarkı, gösteri gibi etkinlikler için 35 milyon lira para ayıran İduğ ilçelinin tepkisine neden oluyor.  İduğ'un makam aracı Audi Ultra...

NEREDEN ALINDI BU AUİDİ'LER

Kamuoyunda merak konusu olan ise son model Audi araçları kimin, nasıl, hangi bütçeden aldığı. Bu konuda ise henüz açıklama yapılmıyor. Önce Karşıyaka sonra Bornova belediye başkanının makam aracının dışında Audi marka makam aracı olan başka başkan var mı merak ediliyor..

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.